Никоя част от този блог не може да бъде копирана или репродуцирана, освен след писмено съгласие от страна на Авторите на съобщенията и коментарите, публикувани тук.



събота, 8 септември 2007 г.

Оле!!!!

Глейте ся кво се заформя! Тюх да му се не види ццц Целата се трессссссССа от ... СМЯХ.

Преди малко ми се нахака в пощата следното писмо:

audan добави в адреси
Силвия Мирчева
Ще те убия
Събота, 2007, Септември 8 20:58:18 EEST
Преведи на:

И Ваня го иска, независимо от последствията за мен. Ваня много го иска и непр4екъснато това ми повтаря, да те убия. Ще го направя. Писна ми!!!

Елтимир

на тоя "господин" му писнало (от скублата му най-вероятно) и като реакция .... ИСКА ДА Я НАКИСНЕ ЗА ПОДБУДИТЕЛСТВО/ПОДСТРЕКАТЕЛСТВО към криминално престъпление, което той има намерение да извърши!
Браво, Ангеле! Гениално! И без това си решил да изиграеш ролята на "камикадзе" та да се запишеш в Историята - така ми го писа поне в 15-ина писма през последните дни, ма сега ... искаш и друг да "страда" - обичната ти съпруга.
Лошо. Издишаш. Фанал си се за "СЪДРАНА" фуста, "воине".

Или лъжеш като циганин! Което и да си избереш - все ГУБИШ!

Толкоз!
................................

Интересна работа ...

Блог имам, а никой не влиза в него, камо ли пък да напише нещо ... Нц-нц-нц ...
Що така бе, хора? Плюете ме навсякъде из нета (войнствуващите ПРЕДИМНО НА ДУМИ писачи от форума на варненеца, дето е родом от Добрич), а сега мълчите ...

Оле, ма вие май още не знаете за "творението" ми? Да ви го обявя ли както си е така: суровичко и празно? Не.

Засега ще пратя линка само на моите `хлапета`, после, ако е Волята на Небето ще стане както винаги досега: едно от тях ще "пропее" пред когото и дет не тряя и ... тука ще нахлуят "пълчищата" Воини, търсещих МЪСТ и ... Истината.

Обаче нещо друго повече ме натъжава: няма ги "човечета" ... емоцийките де. (Вие да не си помислихте нещо друго?) Може би са тъдява, пък аз не ги виждам, но ... ще попипна тук-таме, после и на Приятел ако е нужно ще се обадя и ... ще си ги набавя!

За "свободните" ЗОНИ, "гостоприемните" Форуми и ... "лаишките" блогове

Добър ден на всеки, осмелил се да влезе тук!

Току-що го спретнах това Мое пространство в нета и тепърва ще го оформям както външно, така и вътрешно (ще го `парцелирам` откъм теми и т.н.).
Колко време ще ми дръпне - понятие нямам, но ще се справя! Докато стана И в това перфектна, приемам всякакви "Съвети, препоръки и забележки".

Според замисъла (априори) посетителите тук получават от мен в аванс:
* ПЪЛНАТА СВОБОДА на изказа;
* ПАТРИАРХАЛНАТА ТРАДИЦИЯ в общуването между познати и не чак до там познати виртуални събеседници
* и ... дежурното МИ "УУУ...У"!